Link Academy x Hogeschool Windesheim  

 

Social Issues Event #3 SUCCESS STORIES |
Hoe werk jij aan een succesvolle carrière (in Almere)?

 

 

Tijdens het derde Social Issues Event bespraken we hoe je aan een succesvolle carrière kunt werken. Ondanks de sterke economische groei is het voor startende professionals nog steeds moeilijk om een leuke passende baan te vinden (in Almere). De centrale vraag tijdens het event was: hoe bereikt men een balans om op een doelgerichte wijze aan een succesvolle carrière te werken?

Tijdens de ‘SUCCESS STORIES’ vertelden VU promovenda Malika Ouacha, kunstenaar Mira Ticheler en business woman Rosalinda Nieuwboer hoe ze op basis van (eigen) ervaringen, stapsgewijs vorm hebben gegeven aan hun carrière. Het was een bijzondere bijeenkomst met gastsprekers die succesverhalen over vallen, opstaan en professionele bezinning deelden. Vanuit hun persoonlijke levensverhalen wisten ze de bezoekers te verroeren en tot nadenken te zetten. De spoken word artiest Mart Schalken bood ons meermaals creatieve woordspelingen; houd hem in de gaten!

Bij de borrel was er gelegenheid om te netwerken onder het genot van drinks & bites. Een mooie kans om het thema tijdens een informele setting verder bespreekbaar te maken! De volgende Social Issues Event zal op 4 juni weer bij Hogeschool Windesheim in Almere plaatsvinden. Ben je er dan ook bij?

 

        

 

Contact & Informatie

Najat el Hani – Eigenaresse Link Academy – info@linkacademy.nl | www.linkacademy.nl | 06 81 78 75 08
Blijf op de hoogte over de volgende Social Issues Event door onze Facebook pagina: @Link-Academy te volgen.

 

Leave a Reply