Najat is een ervaren docent, trainer en cultureel ondernemer. Vanuit haar ervaring in het maatschappelijk werkveld richt ze haar producties in het bijzonder op activering middels educatie en cultuur voor actief burgerschap en dialoog. In de afgelopen jaren heeft LINK ACADEMY programma’s voor diverse organisaties, onderwijsinstellingen en gemeentes tot uitvoering gebracht. Onze samenwerkingspartners waren onder andere het Ministerie van Justitie & Veiligheid (Opleidingsinstituut DJI), UNOY Peacebuilders, El Hizjra, Hogeschool Utrecht, Anna Lindh Foundation, Hogeschool van Amsterdam en diverse gemeentes in Nederland.

Vanuit haar Cultureel Antropologische onderwijsachtergrond richt ze haar vakkundigheid in het bijzonder op de volgende velden: diversiteit & Inclusie, (alternatieve) onderwijsprogramma’s en cultuur. In het kader van ervarend leren organiseert LINK ACADEMY tweejaarlijkse thema reizen naar verschillende steden in Marokko, in dit kader ontwikkelen we ook programma’s op aanvraag.

U kunt LINK ACADEMY inzetten op de specifieke gebieden van Advies, Cultuur, Training en Educatie:

Als cultuuradviseur begeleid ik organisaties en gemeentes bij het (her)ontwikkelen van hun beleid op omgang met interculturalisering, diversiteit en inclusie. Dit kan variëren van beleidsontwikkeling op diversiteitsvraagstukken tot het adviseren op verdiepingsprogramma’s die het team en doelgroep versterken in het handelen op deze thema’s. LINK ACADEMY biedt een vrijblijvend consultgesprek om de mogelijkheden over opzet en uitvoering te bespreken.

LINK ACADEMY ondersteunt bij het opzetten van culturele programma’s rondom sociale en culturele vraagstukken. Als cultureel programmamaker staat het proces van behoeftebepaling tot succesvol eindproduct van de klant centraal. Inspiratie opdoen rondom de mogelijkheden? Bekijk dan onze portfolio om de kunst & cultuurmogelijkheden zoals fotografie, storytelling, #Social Issues Events en culinaire rondreizen te verkennen.

Bijscholing hoeft niet saai te zijn! Als ervaren trainers bieden we een breed pallet aan trainingen en workshops voor (beginnende) professionals in het maatschappelijk werkveld. Zo zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in het inzetten van ‘Creative Design Thinking’ als analytisch en probleemoplossend methodiek om nieuwe ideeën voor bestaande bedrijfsconcepten te ontwikkelen. Deze trainingssessies kunnen in een bestaand teamverband of nieuwe groepen plaatsvinden waarbij passende werkvormen per sessie worden ingezet. LINK biedt tevens trainingen zoals EHBI – ‘Eerste Hulp Bij Identiteitsvraagstukken’, radicalisering, Interculturele communicatie en superdiversiteit. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

In de afgelopen tien jaar ben ik bij de Hogeschool van Amsterdam en Windesheim Flevoland als docent en onderwijsontwikkelaar werkzaam geweest. Aan de Vrije Universiteit behaalde ik mijn didactische bevoegdheden (BDB/BKE) waar de kernkwaliteiten doceren, begeleiden van studenten, ontwerpen van onderwijs, toetsen en professioneel docentschap centraal stonden. Ook bij LINK ACADEMY leeft mijn passie voor het onderwijs voort! Hierbij werk ik in het bijzonder met Biggs & Tang’s Constructive Alignment om zoveel mogelijk aan de leeruitkomsten te voldoen. Dee Fink’s taxonomie voor Significant Learning  wordt voornamelijk ingezet om het hoogst mogelijke leerrendement uit de deelnemers te kunnen krijgen.

Bent u een onderwijsinstelling, student of organisatie die het actief, transformerend en innovatief leren in een hoog vaandel heeft staan? Dan kunt u ons over de volgende mogelijkheden contacteren:

  • Ontwikkelen van onderwijsprogramma’s in overeenstemming met het curriculum gericht op professionals, studenten, onderzoekers en docenten;
  • Alternatieve onderwijsprogramma’s en workshops die zich in het bijzonder centreren op Culturele Antropologie, Marokko studies en diverse (forensische) Social Work thema’s;
  • Scriptie begeleiding voor HBO en WO studenten, neem voor de tarieven en pakketten contact op voor een vrijblijvend gesprek;
  • Organiseren van stage en onderzoeksmogelijkheden in Marokko;
  • Mobiele foto expositie Freedom Express – FoS Junior voor kinderen van 12 – 16 jaar.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Werp voor meer informatie over Najat’s profiel en werkervaring een blik op haar persoonlijke LinkedIn pagina. Of Email vrijblijvend voor aanvullende vragen.